L’Escola Municipal de Música de l’Espluga ha celebrat aquest dissabte els concerts de final de curs al Teatre del Casal. El primer concert ha estat a les 10:30 h amb “La cantata del Petits” amb la participació dels alumnes de sensibilització 4, 5 i 6 i conjunt i combo infantil i a les 11:30 h amb “La Mare dels ous” amb el cor 1 i 2 i del conjunt i combo juvenil. 

Les interpretacions musicals anaven acompanyades d’històries que han fet que les dues-centes persones que han escoltat els nens i nenes de l’Escola de Música de l’Espluga seguissin un fil conductor. El 19 de juny, el cor juvenil tancarà definitivament el curs amb un concert al pati de l’Antic Hospital.

GALERIA D’IMATGES DE PEP MORATÓ

Inscripcions obertes pel curs vinent

L’escola ja ha obert les inscripcions pel curs 2019 – 2020. Com els últims anys, els nens i nenes de quatre i cinc anys tenen el curs gratuït, el cost del qual l’assumeix l’Ajuntament de l’Espluga. Només els de P4 han de pagar la matrícula. 

D’altra banda, el dijous 13 de juny a la tarda, han organitzat un taller de música per a nadons. Aquesta iniciativa la volen implantar el curs vinent amb els nadons de 0 a 3 anys que hauran d’anar acompanyats d’algun adult. La directora del centre, Sara Hernández, ha explicat que es treballa l’audició, les cançons, la imitació, el moviment, etc.