El Comitè d’Apel·lació de la Federació Catalana de Futbol ha ajornat la resposta a la problemàtica viscuda entre el CF Montblanc i el seu rival als play-off d’ascens a Segona Catalana.

Després de dos dies analitzant les al·legacions dels equips implicats, en aquest cas el CE Perelló i el Jesús i Maria, el Comitè d’Apel·lació ha decidit no donar resposta al conflicte, almenys fins dimarts vinent. Això vol dir que el CF Montblanc encara desconeix quan podrà disputar l’eliminatòria de play-off d’ascens a Segona Catalana.

Cal recordar que aquest conflicte ve donat perquè el primer classificat del grup del CE Perelló, el Jesús i Maria, arrossega una sanció que l’impedeix pujar de categoria. D’aquesta manera, el Perelló, que ha quedat classificat com a segon, es queixa perquè creu que hauria d’ascendir directament sense haver de disputar cap eliminatòria.