https://www.facebook.com/esplugafmradio/videos/1209839492526860/?__xts__[0]=68.ARCzSTssOx-M3gKpVblc9apaQ7cjzsxnrUuj_uim_50sDZlNLd5NiwHP-wJkWpqFxlDpCCn_1KkeAFf8jJm96X6U4uHfm-LjPHZKHZWQgX4W0UvFApBk_FkP-brCfNhQ4taj62iDGZbM6vcEUAovYTxhWhf0GTaVH06u4KAlXEi6nhgs3RRvAgDXoQqXGptBsaSeeTrdPvZV5ll8Emq6phjcVNjI-gu9HvkUwwwc3c47qCRaVTYi-cbnulmp0W_Lh_QgIuq6Nvx5pcaFoitGYBmU6TdKjZiYMQHZsqwEsajYtUzNt8UwP_rAAUurJyvxmPteFCPTrReXgP2ZryFOYql3zcCsTxT8Sr9uCA&__tn__=-R

L’Espluga FM Ràdio amb la col·laboració de l’Espluga Audiovisual oferirà una programació especial aquest diumenge per seguir en directe la jornada electoral de l’Espluga de Francolí i de la Conca de Barberà. L’emissora instal·larà un estudi de ràdio al carrer Lluís Carulla, davant de l’escola Martí Poch, des d’on es faran tots els programes especials en directe.

Durant tot el matí s’oferiran butlletins a cada hora en punt amb la informació que hagi donat fins llavors la jornada. Una dinàmica que continuarà a la tarda. A les 12 h arribarà el primer programa especial per explicar tot el que ha donat de si fins llavors la jornada electoral. El periodista Òscar Palau serà l’encarregat de presentar aquest espai. S’avançaran les xifres de participació i també es recolliran les declaracions dels quatre alcaldables espluguins a l’anar a votar, entre d’altres continguts.

Una hora més tard, a les 13 h i a les 19 h, Josep Morató presentarà l’informatiu cap de setmana amb tota la informació setmanal de la Conca de Barberà i també, evidentment, la que fa referència a les eleccions.

Escrutini i recompte en directe

A partir de les 20 h començarà el programa per seguir la nit electoral amb el tancament dels col·legis. Presentat pel periodista Arnau Martínez i amb la col·laboració d’una vintena de voluntaris de l’Espluga Audiovisual, s’oferirà l’escrutini i el recompte en directe. L’espai s’iniciarà amb la crònica de la jornada i més tard s’afegirà un representant de cada partit que concorre les eleccions a l’Espluga per fer el minut a minut i analitzar els resultats.

Aquest programa s’allargarà fins que es coneguin els resultats de l’Espluga i també comptarà amb les dades de tots els municipis de la Conca de Barberà. Es podrà seguir en directe a través d’EFMR.cat, al 107.4 FM i al canal de la TDT.

EMFR.cat/eleccions

Tota la informació de la jornada també es podrà seguir a través del portal web destinat a les eleccions municipals EFMR.cat/eleccions. Al llarg de tot el dia s’anirà actualitzant i al vespre es publicaran els resultats de tots els municipis de la Conca de Barberà.