L’Espluga FM Ràdio amb l’Espluga Audiovisual ofereix des d’aquest dilluns i fins al dijous les entrevistes als quatre candidats a l’alcaldia de l’Espluga de Francolí. La recta final de la campanya electoral, tindrà una cita diària a les 8 del vespre amb el qüestionari per conèixer les propostes de cada formació i també els seus caps de llista.

L’espai electoral es rematarà, cada dia, amb una edició especial del programa El Pedrís després de l’entrevista per aprofundir en el perfil personal dels alcaldables. Les entrevistes als números u de cada candidatura s’emetran en l’ordre de menys a més representació en els darrers comicis. Per tant, aquest dilluns s’inicia amb l’alcaldable de Nova Espluga (NE-FIC), Francesc Sánchez.

Entrevistes a la ràdio i en format audiovisual a les xarxes socials

La primera entrevista és a Francesc Sánchez i s’emet aquest dilluns (Foto: Arnau Martínez)

Les entrevistes han estat enregistrades prèviament al Teatre del Casal presentades pel periodista Gerard Bosch i amb la coordinació i control de càmeres d’Arnau Martínez i Aleix Valero. I és que l’aposta multiplataforma de l’EFMR es tradueix en l’emissió tradicional de les entrevistes al 107.4 FM, EFMR.cat i al canal de TDT, però a les 9 del vespre es podran veure amb format audiovisual al Facebook de l’emissora i al portal web.

L’EFMR oferirà una edició especial d’El Pedrís amb els alcaldables

L’espai continuarà dimarts amb l’entrevista a l’alcaldable d’Espluga Viva (EV-CP), Jaume Vendrell; dimecres a Jordi Torre, alcaldable de Junts per l’Espluga (JxCat – JUNTS), i, finalment, dijous a l’alcaldable de Som Espluga, Josep Maria Vidal.