El mataroní Enric Francisco s’ha proclamat campió de la tercera prova del Campionat d’Espanya d’Enduro que s’ha celebrat aquest cap de setmana a l’Espluga de Francolí. El segon classificat de la general ha estat Cristóbal Guerrero i Jaume Betriu el tercer. El Moto Club Francolí ha estat l’organitzador de la cursa amb tres proves: el Cross Test, l’Extrema i l’Enduro Test. 

Podi guanyador del Campionat d’Espanya d’Enduro celebrat a l’Espluga (Foto: Arnau Martínez)

La majoria de pilots han coincidit en què ha sigut una prova dura, més del que es pensaven. Enric Francisco ha confessat que el circuit “estava molt ben treballat” i ha felicitat als organitzadors des dels micròfons de l’EFMR.

ÀUDIO: Enric Francisco felicita l’organització

Dissabte a dos quarts de nou del vespre es va celebrar el supertest nocturn amb una gran quantitat d’aficionats a causa de la seva espectacularitat. El matí de diumenge i fins a quarts de cinc de la tarda, s’han celebrat les altres tres proves classificatòries amb més de 200 pilots participants.