L’església de Sant Francesc de Montblanc acollirà el concert conjunt de l’Orquestra Simfònica Treu-li la Pols al teu Instrument (TLP) de l’Espluga de Francolí i la cantautora catalana Judit Neddermann. L’acte serà el dissabte dia 18 de maig a les 20.30 h i l’entrada és gratuïta. 

L’Orquestra TLP treballa des del mes de gener amb els arranjaments de les peces del darrer disc de Judit Neddermann, titulat Nua(2018) i d’altres peces conegudes d’anteriors discs. A més, en aquest concert també es compta amb la col·laboració del Cor TLP per acompanyar tres peces i amb la participació d’alguns dels adolescents migrats sense referents familiars que viuen a l’Espluga i amb qui l’Orquestra TLP va iniciar al mes de febrer diversos assajos per tal que poguessin participar en aquesta actuació.  

ÀUDIO: La presidenta del TLP, Laura Poblet, explica com serà el concert

Aquest concert també es farà el divendres 26 de juliol a les 22.30h al Teatre del Casal, en el marc de la Festa Major de l’Espluga. 

L’Orquestra TLP

L’Orquestra Simfònica Treu-li la Pols al Teu Instrument és una formació musical que va néixer al municipi de l’Espluga de Francolí l’any 2008. L’objectiu de l’entitat és agrupar en una orquestra antics alumnes de les diferents escoles de música de la comarca i apropar la música a tots els col·lectius possibles. L’Orquestra porta més de cinquanta actuacions a l’esquena, les quals han tingut lloc en diverses poblacions de la Conca de Barberà i també en comarques veïnes.

Judit Neddermann

Judit Neddermann, cantant i autora de cançons, neix a Vilassar de Mar l’any 1991. Va presentar el seu primer disc “Tot el que he vist” (Temps Record, 2014) l’any 2014, el seu segon disc en solitari “Un Segon” (Satelite K, 2016) veu la llum al 2016 i l’any 2018 presenta el que serà el seu tercer disc en solitari “Nua” (Satélite K, 2018), un disc cantat en català però on també ha hi trobem cançons en castellà i portugués.