Ràdio Montblanc i TAC12 han organitzat aquest dissabte el primer i únic debat amb els candidats a l’alcaldia de Montblanc. Un debat on hi han participat tres dels quatre candidats a l’alcaldia de Montblanc: Toni Gutiérrez de la FIC, Marc Vinya de Junts per Montblanc i Josep Andreu d’Agrupament Catalanista. El candidat del PSC, Juanma Cabello, ha decidit finalment no participar-hi com a mostra de condol per la mort aquest divendres del dirigent socialista Alfredo Pérez Rubalcaba.

El debat, presentat pel periodista Josep Ardila, s’ha pogut seguir en directe a Ràdio Montblanc i es podrà veure en diferit a TAC12 aquest diumenge, a les 12:30h i a les 20:30h del vespre. Estructurat en tres blocs, els tres candidats han fet propostes en matèria de turisme i patrimoni, d’economia i habitatge i d’urbanisme i infraestructures.

L’aposta pel turisme i la restauració i conservació del patrimoni, el carrer Senan o la futura construcció d’una piscina coberta han centrat el debat, que s’ha estructurat en tres blocs temàtics. De fet, aquest darrer tema ha estat un dels que més ha confrontat les tres forces polítics. La FIC s’ha mostrat partidària de construir-la tot i que ha assegurat que «la piscina està en perill, per part d’Agrupament estem acostumats a portar-ho al programa i després és fum», ha assegurat Gutiérrez. Josep Andreu, per la seva banda, ha anunciat que «en dos anys tindrem piscina coberta, i si tornem a governar en pocs dies començarem a licitar el projecte, que tindrà un cost de 2,7 milions d’euros». De fet, Andreu ha donat detalls de la seva ubicació, al costat de la piscina actual, amb tres pisos, un dedicat a sala de fitness.

Marc Vinya, de Junts per Montblanc, ha assegurat, pel que fa a la piscina coberta, que «tenim recursos que hem d’aprofitar d’una altra manera. Jo la vull la piscina coberta, però els vull ben fets i ara no estem en condicions. El projecte s’ha fet amb presses».

També s’ha parlat de la indústria o l’habitatge. En aquest sentit, la FIC i Junts per Montblanc han considerat que l’actual equip de govern no ha fet prou per promocionar l’habitatge, mentre que Agrupament ha assegurat que «quan acabem el carrer Senan podem parlar de construir nous blocs de pisos socials».

1 COMENTARI

Los comentarios están cerrados.