Entre dimarts a la tarda i dimecres a la matinada, han tingut lloc dos accidents de trànsit per sortida de via de dos turismes diferents. Els conductors dels vehicles han resultat ferits lleus i han estat traslladats a un centre hospitalari.

Dimarts a les 18.38 h es va donar l’avís del primer accident. Un turisme va sortir de la via a l’avinguda Catalunya número 30 i va col·lisionar contra unes obres d’arranjament que s’estan duent a terme en aquest tram de carrer. El conductor del vehicle va resultar ferit lleu i va ser traslladat a l’Hospital Pius de Valls. Fins al lloc es van desplaçar una dotació dels Mossos d’Esquadra, el Sistema d’Emergències Mèdiques i els Bombers de la Generalitat.

D’altra banda, dimecres a la matinada, a les 06.13 h s’ha rebut l’avís d’un altre accident. També una sortida de via al marge dret de la T-700. Un turisme ha caigut, bolcant sobre la teulada de la Cova de l’Espluga. La conductora ha patit ferides lleus i també ha estat traslladada fins a l’Hospital Pius de Valls. El vehicle a quarts de deu del matí, encara no s’havia retirat, a l’espera de l’arribada d’una grua de ploma a causa del difícil accés del sinistre.