Canvi al panorama polític a Solivella. Després de tres legislatures amb Enric Capdevila, de Convergència i Unió, com a alcalde, enguany només una llista electoral concorrerà a les eleccions municipals a Solivella.

Es tracta de la llista Independents per Solivella, que es presenta ara per Esquerra Republicana i que tindrà Jaume Bergadà com a cap de llista. A les passades eleccions CiU va aconseguir 5 dels 7 regidors del consistori, mentre que els altres dos els va guanyar la FiC.

Bergadà assegura que “hi ha un grup de gent jove amb ganes de seguir treballant per Solivella, fent un canvi de rumb. Vaig veure molta energia i vaig decidir encapçalar la llista”. Destaca que en matèria de patrimoni seran continuistes amb el treball que fins ara ha fet l’equip de govern, que entre altres fites ha aconseguit la rehabilitació del Castell de Solivella, una de les joies patrimonials del municipi.

ÀUDIO: Bergadà diu que hi ha joves que tenen ganes de treballar per Solviella

Més enllà d’això, però, la nova llista d’ERC al municipi es presenta amb l’objectiu de seguir treballant pel municipi, incorporant polítiques ambientals i de sostenibilitat més decidides. “Volem intentar dinamitzar econòmicament el municipi i fomentar encara més la cultura del vi a Solivella”, destaca Bergadà.

ÀUDIO: Bergadà assegura que volen dinamitzar el municipi