Per quart any l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga portarà una coreografia al Dance World Cup que començarà a finals de juny a Braga (Portugal). La coreografia que es presentarà és “Continu” interpretada per la montblanquina Alba Foguet de 21 anys. La coreografia de dansa contemporània ha estat realitzada per la ballarina Jèssica Estadella.

L’escola de Dansa del Casal, per quart any, ha aconseguit classificar-se per al mundial després d’una fase eliminatòria, celebrada a Burgos, en què van participar més de 1.500 ballarines de dansa entre l’11 i el 14 d’abril. La coreografia va obtenir, a la fase estatal, la puntuació mínima per viatjar al mundial, aconseguint 82.67 punts i medalla de bronze. Foguet va concursar a la màxima categoria del Dance World Cup, la categoria Sènior.

L’Escola de Dansa del Casal va participar amb 24 coreografies al Dance World Cup Spain, de les quals 3 eren de dansa clàssica, una de flamenc i les altres 20 de dansa contemporània. Quasi totes les coreografies han optat per classificar-se a la final, ja que han obtingut una puntuació superior a 60 punts.

Jèssica Estadella, directora de l’Escola, creu que han fet un molt bon resultat, i que ara és moment per pensar amb els tres concursos que els hi queden.

ÀUDIO: Jèssica Estadella fa una valoració del DWC

Quart any en què l’escola participa en el Dance World Cup, i tercer d’Alba Foguet

L’Escola de Dansa del Casal va participar per primer cop al Dance World Cup a Barcelona l’any 2013 amb la coreografia “Bangun” interpretada per Alba Foguet, Natàlia Martínez i Núria Llort. La segona vegada que ho van fer va ser amb la coreografia “Corazón, mente y alma”, aquest cop les ballarines es desplaçaven a Bucarest (Romania) per disputar el que serà el segon Dance World Cup. Aquest cop la coreografia de dansa contemporània era interpretada per Alba Foguet, Natàlia Martínez i Laura Roca. L’any passat l’escola va obtenir la millor puntuació del Dance World Cup amb la participació de Marina Roca, Marta Pamias i Carlota Franques que es van desplaçar fins a Offenburg (Alemania).