Som Espluga ha presentat en un acte celebrat a la plaça de l’Església la llista de suplents amb què concorreran a les eleccions municipals del mes de maig.

Acompanyats per la candidata de Tarragona per Esquerra Republicana de Catalunya a les eleccions europees, Helle Kettner, i amb una assistència de més cent persones, els republicans han presentat un equip de suplents renovat combinat amb l’experiència dels darrers 4 anys.

Els integrants de la llista de suplents queden distribuïts de la següent manera: Marta Civit, en dotzena posició, Àngel Tierz, Iris Capitán, Adrià Roca, Jill Haywood, Gerard Grinyó, Xita Amill, Josep Maria Martínez, Mar Gili i Sara Pere que tanca la llista en vint-i-unena posició de Som Espluga.

Llista de Som Espluga per les eleccions municipals del 26 de maig

Tots els suplents s’han donat a conèixer davant del públic i ho han fet amb el repte de “seguir treballant per transformar el municipi” amb eixos com l’ocupació, l’habitatge, el creixement del turisme i de la indústria, entre d’altres. Molts d’ells és la primera vegada que entren en el món de la política municipalista, però “creuen en el treball en equip i en la transformació del municipi”. D’altres ja havien participat en el grup de treball del 2015 o fins i tot havien estat regidors en anys anteriors per un altre grup municipal.

ÀUDIO: Josep M. Vidal, cap de llista, parla sobre els suplents 

Helle Kettner, candidata per ERC a les eleccions europees, ha intervingut en l’acte explicant que li feia molta il·lusió venir a l’Espluga, ja que se sentia molt identificada amb els carquinyolis, ja que ella és danesa, el país de les galetes. Kettner ha fet èmfasis amb els joves que “amb idees noves s’impliquin a la política municipal” i també ha vist molt positiu que hi hagi dones al capdavant de la llista.

Josep M. Vidal: “Fer possible el canvi”

Josep M. Vidal, cap de llista de la formació, ha explicat de què “serà una campanya intensa i dura”, però que estan preparats per afrontar-la en “positiu”. També ha donat les gràcies a totes les persones que han entrat a formar part de la llista com a suplents. Per acabar Vidal ha reconegut “la gran feina” que han fet aquestes darreres setmanes parlant amb més de 150 persones, 30 entitats i més de 60 hores de trobades “per fer possible el canvi”.

ÀUDIO: Vidal pensa que l’Espluga ha perdut 4 anys