El projecte ‘Sempre endavant’ de l’atleta targarí Raul Arenas segueix creixent després de l’assoliment del repte per fer realitat el conte de Noe Gaya. Aquest passat cap de setmana, Arenas va explicar a Lleida Televisió la història de l’espluguina afectada per una lesió cerebral arran d’un accident de trànsit. Va ser en el marc d’una entrevista al programa ‘Ara Lleida Tour’, que visita els diferents municipis de les comarques de Ponent. En aquesta ocasió, i des d’Anglesola, el programa va voler endinsar-se a les iniciatives solidàries de Raul Arenas.

Raul Arenas, lliurant el primer conte a Noe Gaya (Foto: @RaulArenasIsaac)

Descoberta del conte

Arenas explica al programa com va trobar-se amb una pedra de la felicitat de Noe Gaya i com, d’aquesta manera, va arribar fins l’espluguina. En conèixer-la va plantejar-se el repte de recórrer els 190 quilòmetres que separen Llívia de Tàrrega corrent. I així ho va assolir el 16 de març recaptant prop de 5.100 euros per editar i publicar 1.500 exemplars del conte infantil ‘Aprenent a volar’. Noe Gaya el presentarà aquest divendres a les 18.30h a l’auditori Carulla-Font de l’Espluga.