El passat dissabte 6 d’abril va ser el Dia Mundial de l’Activitat Física, l’Espluga de Francolí el celebrarà aquest pròxim dissabte 13 d’abril. Es va aplaçar per tal que no concidís amb El Vi fa Sang. La jornada començarà a les 09 h amb una marxa nòrdica (un esport que consisteix en caminar amb dos bastons) que sortirà des de Drac Actiu. Després, a les 11.30 h hi ha programat un esmorzar saludable a la plaça Sant Isidre que seguirà amb una masterclass de zumba a càrrec de Jordi Giralde. Mentrstant, pels més petits, es faran jocs esportius, populars i cooperatius.

La regidora d’Esports de l’Espluga, Erika Soriano, ha explicat que “l’objectiu és proposar activitats esportives perquè la gent surti al carrer i les practiqui”. Enguany és la quarta edició del Dia espluguí de l’activitat física i ha anat canviant de format, amb taules rodones o activitats, sempre però, mantenint el mateix objectiu.

ÀUDIO: Erika Soriano explica l’objectiu del Dia espluguí de l’activitat física