L’himne del Club Futbol Montblanc ha sonat aquest cap de setmana dins del concurs al millor himne del futbol català que des d’unes temporades organitza el programa «Tot gira» de Catalunya Ràdio. Una de les seccions del programa capitanejat per David Clupés, tracta de buscar quin és el millor himne futbolístic de Catalunya. El concurs valora cada mes per votació popular els himnes de futbol.

Així doncs, el del CF Montblanc ha estat el primer himne del mes d’abril. A manera d’introducció, el programa ha explicat breument la història de l’equip de la Conca, fundat l’any 1914 i que actualment està presidit per Antonio González, que compta amb un equip amateur masculí a Tercera Catalana i amb un ampli ventall d’equips al futbol base.

La lletra i l’himne és obra de Josep Maria Amorós i Bayer i va ser compost l’any 1983. Un cop finalitzat el mes d’abril es coneixerà quin és el millor himne del mes al «Tot gira». 

Escolta-ho al minut 57.00.