L’escola de Dansa del Casal de l’Espluga va participar aquest passat cap de setmana a la primera fase del Concurs Nacional Anaprode 2019 que es va celebrar al Teatre L’Amistat de Mollerussa.

L’escola va presentar un total de 10 coreografies que 7 van obtenir la màxima puntuació amb accés a la final que se celebrarà al Palau Fira i de Congressos de Tarragona el mes de maig.

Les coreografies que van obtenir el primer premi van ser “Laupa” i “Ingravitto” en format duo i en grups van ser “Magenta” i “Refugiats”. En estil solitari Laura roca, Maria Quiles i Mar Foguet van obtenir l’accés a la final.

Durant el cap de setmana les ballarines del casal es van enfrontar amb concursants de l’Aragó, País Basc, Catalunya, les Illes Balears, La Rioja, Navarra i Andorra. Prop de 700 actuacions es van viure al Teatre L’Amista de Mollerussa.