La Junta de Govern de l’Ajuntament de Montblanc ha aprovat la documentació tècnica i el calendari per a les feines de neteja i desbrossament de parcel·les urbanes de titularitat municipal. Aquestes estan situades tan a Montblanc i com pobles agregats de Lilla, Prenafeta, Rojals i El Pinetell.

Les obres que es preveuen tenen a veure amb el manteniment i tall d’herbes de parcel·les i marges de carrers. La feina es farà majoritàriament de manera manual i en alguns casos es treballarà amb tractor.

Arranjament dels aparcaments de la Setmana Medieval i de la zona de l’Acampada Jove

Pel que fa al calendari dels treballs, del 8 al 18 d’abril s’executaran les parcel·les que s’habiliten com a aparcaments de la Setmana Medieval; del 3 al 21 de juny, parcel·les del carrer Josep Maria Tossas, La Canal, Sant Maties, barranc del Bulló, barranc de la Pasquala i marges de les carreteres de la N-240 i de la C-14 i dels camins del cementiri i de Sant Josep.

Després, de l’1 al 5 de juliol, es desbrossaran els terrenys de l’Acampada Jove i repàs a l’aparcament de la rotonda de La Mercè. Finalment, del 8 al 17 de juliol, aparcaments de Conca Activa, Incasòl i Pompeu Fabra, carrers Vinyols i Josep Maria Tossas, La Canal i Sant Maties.

Pel que respecta a les parcel·les urbanes de titularitat municipal situades als municipis agregats, de l’1 al 12 de juliol s’executaran els treballs a Rojals i El Pinetell, i del 15 al 26 de juliol, a Lilla i a Prenafeta.