La candidatura de la Federació d’Independents de Catalunya es presentarà a les eleccions municipals del 26 de maig amb la marca ‘Nova Espluga’. L’alcaldable de la formació, Francesc Sánchez, ha explicat a l’EFMR que d’aquesta manera volen evidenciar la seva “identitat pròpia”. El candidat a l’alcaldia ha remarcat que són un “grup nou” i que aposten per “una nova dinàmica”.

ÀUDIO: Francesc Sánchez explica la marca ‘Nova Espluga’

La imatge de ‘Nova Espluga’ segueix la simbologia de la Cova de la Font Major

Presentació del projecte

El pròxim dissabte 30 de març, a les sis de la tarda, Nova Espluga es presentarà al municipi. Ho farà a l’Auditori Carulla Font i servirà per presentar l’equip de treball del grup. Ara, les persones que integren la formació municipalista es reuneixen dues vegades a la setmana, els dijous i els diumenges a la tarda.

En paraules de Sánchez, aquesta trobada “servirà per exposar les propostes que hem anat recollint els darrers mesos”. Aquell dia però, encara no es presentarà la llista, sinó que es presentarà el projecte. Després, es donarà pas a la intervenció de Josep Pijoan, qui va ser alcalde de Pira per la FIC i president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. Ell explicarà què és la FIC i acabarà el mateix Francesc Sánchez amb un parlament breu.