Un total de 220 persones viatjaran fins a Madrid distribuïdes en quatre autobusos per reclamar que l’autodeterminació no és delicte i exigir la llibertat dels presos polítics. Serà el pròxim dissabte 16 de març amb els busos que ha organitzat l’ANC Conca de Barberà.

L’entitat sobiranista ha esgotat totes les places en quinze dies i és la mobilització més llunyana de la qual ha participat. La manifestació està previst que començi a les sis de la tarda a Atocha i recorri diversos carrers de la capital espanyola fins a Cibeles.

ÀUDIO: Toni Cartanyà de l’ANC diu que la manera de manifestar-se els catalans és pacífica

Els busos sortiran dissabte a tres quarts de vuit del matí des de l’avinguda Manel Ribé de Montblanc i des de la plaça Montserrat Canals de l’Espluga de Francolí. La tornada està prevista a les nou del vespre.