La regidoria de Joventut ha posat en marxa un cicle d’activitats amb el nom de ‘Març Jove’. El cartell té tres propostes, la primera serà l’espectacle d’improvisació Improshow, la segona una xarrada sobre com organitzar un viatge i la quarta el passi d’una pel·lícula de terror.

La companyia Improshow donarà el tret de sortida aquest dissabte 9 de març a les 10 de la nit. A través de la improvisació i l’humor, els actors intentaran fer passar una estona divertida al públic.

ÀUDIO: La regidora Erika Soriano explica l’Improshow.

La segona activitat és una xerrada sobre com organitzar un viatge important. La duran a terme diversos joves espluguins “experts en organitzar viatges a l’altra punta del món”, ha apuntat Soriano. Explicaran quines webs consultar, quins blocs, quins són els millors dies per viatjar, etc.

Finalment, el 23 de març tindrà lloc la projecció de la pel·lícula de terror Verònica al cinema del casalet. “M’ho va proposar la tècnica de joventut perquè no solem anar al cinema a veure pel·lícules de por”, ha dit la regidora.

Soriano ha indicat que el cicle s’emmarca en l’últim mes de fred perquè després ja ve més de gust sortir al carrer. També ha definit la programació com a “potent”.

ÀUDIO: Soriano diu que és una programació “potent”