Com és tradicional, aquest dimarts s’ha posat fi al regnat dels carnestoltes amb la crema de les seves despulles. A l’Espluga, les vídues passejaven el seu cos pels carrers del municipi plorant la mort del rei, per acabar incinerant-lo a la plaça de la Vila, espai recuperat enguany per l’esdeveniment. A Montblanc el comiat es va viure al Clause de Sant Francesc amb la participació del grup de teatre Fila Zero, la lectura del testament per part del notari i l’encesa de la colla infantil dels Dimonis de Montblanc.

A l’Espluga la lectura del testament servia alhora per repassar l’actualitat del municipi amb les properes eleccions municipals com a protagonistes o recordant les obres del poble, o la renovada placeta de Sant Isidre.   

GALERIA D’IMATGES del Carnaval de l’Espluga

GALERIA D’IMATGES del Carnaval de Montblanc