El projecte Cooperativa Amb Tu que impulsem conjuntament tres sòcies de l’Espluga, fa un any que es va crear, però no ha estat fins aquest cap de setmana que s’han presentat davant el públic.

La presentació de la Cooperativa es va dur a terme el dissabte a les 11 del matí a la sala del Molí de l’Hostal del Senglar. Una quinzena de persones es van interessar pel nou projecte i pel mercat de productes ecològics, que durant tot el cap de setmana van estar presents a l’hostal.

La nova cooperativa neix amb l’objectiu d’oferir serveis d’atenció a persones amb dependència a la Conca de Barberà, tant ajuda física com emocional. També vol ser un espai de suport a les persones que es treballen en aquest àmbit.

ÀUDIO: Rocío Oliva, impulsora de la Cooperativa Amb Tu, parla sobre la Cooperativa

Durant tot el cap de setmana s’han celebrat tallers de teràpies alternatives, com ara tallers sobre reflexologia podal, de bioneuroemoció, ioga, d’harmonització energètica o un taller per despertar els instints intuïtius. A més a més, la fira ha ofert un tast de vins, àpats ecològics o naturals i parades de formatges, melmelades, verdures ecològiques i bijuteria artesanal. El programa es completa amb els concerts de La Moscagat i Tòlia i les Guineus.