L’Ajuntament de Senan ha començat aquest passat gener les obres de construcció del que serà el primer local social amb servei de bar-restaurant del municipi. S’hi invertiran uns 81.000 euros i es preveu que pugui estar enllestit aquest estiu.

Amb l’arribada de l’aigua potable, el consistori vol afegir ara un nou servei al municipi, habilitar un espai de reunió i lúdic, però també la primera oferta de restauració a la vila. L’espai tindrà 85 m² i s’ubica en un antic magatzem municipal situat sota la plaça Antoni Saltó, al carrer Major. Fins ara, era difícil que es pogués obrir un establiment d’aquestes característiques sense aigua d’ús de boca, assegura l’alcaldessa de Senan, Carme Ferrer.

ÀUDIO: Carme Ferrer, alcaldessa de Senan, explica el projecte

La construcció del local social suposa una inversió de 81.000 euros, dels quals 57.312,63 euros provenen del Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona, la part restant l’assumirà l’administració local. El projecte i la direcció d’obra ha anat a càrrec dels serveis tècnics del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, mentre que l’actuació l’executa l’empresa espluguina Rodovi SL. L’establiment disposarà d’una cuina equipada i una estufa de biomassa.