Setena edició del cicle d’hivern de cantautors/es del territori, Al Caliu, i l’Espluga ha repetit com un dels escenaris ja habituals de la proposta de música de proximitat. Ingasi Arévalo, Mel i Mató i Tòlia i les guineus van posar les notes musicals del vespre de diumenge al Teatre Folch i Torres del Casalet.

Les tres actuacions van complementar-se oferint diversos estils. El registre més personal i intimista va sonar de la veu i guitarra d’Ignasi Arévalo, mentre que Mel i Mató van aportar el toc romàntic. Finalment, el grup de folk-rock Tòlia i les Guineus va fer sonar de nou a l’Espluga les peces del seu primer disc Un cabàs de cançons.

En aquesta setena edició, per tal d’ampliar el ventall de formacions, Al Caliu també incorpora artistes convidats que no formen part de l’organització del certamen. El cicle arriba enguany, per primera vegada, a Vilaplana, Alcover i Riudoms. 

El cicle d’hivern tornarà a la Conca de Barberà el 10 de març, en concret al Centre Cultural Sant Jordi de Montblanc, amb les actuacions d’Alvariable, Rubén Aguilar i Elena Volpini.