Jordi Puig va passar aquest dissabte per Montblanc en el seu recorregut en cadira de rodes pels Països Catalans en suport dels presos polítics. Aquest històric independentista va començar el recorregut el passat 19 de desembre a Mallorca, i en els propers mesos recorrerà tot el país com a mostra de suport als presos. Un viatge que serveix per convertir la seva limitació física en un estímul per portar el missatge independentista arreu.

Puig va ser rebut a Montblanc dissabte a la tarda, en un acte amb desenes de persones al claustre de Sant Francesc, encapçalat per l’alcalde, Josep Andreu i membres de l’Assemblea Nacional Catalana de Montblanc i la Conca.

Acte de Jordi Puig a Montblanc (Foto: ANC Conca de Barberà)

La 45ena etapa del seu recorregut el va portar de Valls a Montblanc. Abans d’entrar al municipi, va rebre el suport de diversos grups de persones. Per exemple, un grup del Perelló que l’esperava a l’entrada de Montblanc. Després de la rebuda, va fer una visita per Montblanc, per després continuar la seva ruta que el va portar fins a les Borges Blanques.

A través del compte de Twitter @campi_Republica, Jordi Puig explica cada dia cada una de les etapes del seu recorregut.