Ingasi Arévalo, Mel i Mató i Tòlia i les guineus són les tres formacions musicals que pujaran aquest diumenge a l’escenari del teatre Folch i Torres del Casalet de l’Espluga. Es tracta d’una de les cites de la setena edició del cicle de Cantautors/es del Camp de Tarragona, Al Caliu, que començarà a dos quarts de 7 de la tarda.

La proposta musical manté la seva essència: músics de la demarcació, cicle autogestionat i entrada gratuïta. En aquesta setena edició, per tal d’ampliar el ventall de formacions, Al Caliu també incorpora artistes convidats que no formen part de l’organització del certamen. El cicle enguany no només creix en nombre de cantautors, sinó que també farà parada, per primera vegada, a Vilaplana, Alcover i Riudoms. 

ENTREVISTA A JOSE POZO, MEMBRE DE L’ORGANITZACIÓ D’AL CALIU

El cicle d’hivern tornarà a la Conca de Barberà el 10 de març, en concret al Centre Cultural Sant Jordi de Montblanc, amb les actuacions d’Alvariable, Rubén Aguilar i Elena Volpini.