Som Espluga ha impulsat una desena de trobades temàtiques des del mes d’abril del 2018 i fins aquest febrer amb l’objectiu de recollir propostes per al programa electoral de les municipals del 26 de maig. L’agrupació d’esquerres dona per tancada aquesta primera via de participació i ara convocarà el seu grup de treball per posar en comú les idees i debatre els projectes que presentaran a les eleccions municipals.

La darrera jornada va ser aquest passat diumenge 3 de febrer i es va dedicar a l’àmbit de l’educació amb la participació d’una trentena de persones. Les anteriors jornades han tractat temes com la comunicació, participació i transparència, medi ambient, energia verda i agricultura, desenvolupament econòmic, habitatge, ciutadania i acció social, turisme, infraestructures, equipaments i serveis, cultura, esports i entitats, urbanisme i mobilitat.

L’agrupació d’esquerres assegura que amb les trobades ha pogut avaluar la situació actual de molts àmbits que afecten la societat espluguina i recollir propostes constructives. Com va explicar la regidora de Som Espluga, Aida Morgades, la nova trobada amb tot el grup serà previsiblement a finals de febrer amb la voluntat de fer un triatge de les idees recollides fins ara.