El grup Tratea Teatre del Casal de l’Espluga ha tancat definitivament la temporada d’Els Pastorets amb els donatius de part de la recaptació de les dues representacions a causes socials i solidàries.

L’entitat ha fet efectiva l’entrega d’una aportació econòmica de 600 euros, la més alta dels últims anys, destinada a la lluita contra el càncer amb La Marató de TV3, i al suport als presos i exiliats per l’1 d’octubre, a través de la Caixa de Solidaritat de l’Assemblea Nacional Catalana i una aportació a l’Associació Catalana pels Drets Civils. Concretament s’ha aportat una quantitat de 200 euros a cada una de les entitats.

Com és habitual, abans de començar les dues representacions de l’espectacle nadalenc, el director d’Els Pastorets de l’Espluga, Josep M. Mercadé, ja va informar als espectadors de que part de la seva entrada aniria destinada a aquestes causes. En els últims anys, part dels beneficis s’han destinat a altres causes, com el salvament dels refugiats al mar o la lluita contra la pobresa a Catalunya.

El grup de teatre també tanca temporada amb la posada a la venda del DVD d’Els Pastorets d’aquest passat Nadal, gràcies a la retransmissió feta per Tac12 amb el patrocini de Cunicarn, l’Hostal del Senglar, la DO Conca de Barberà i el Casal de l’Espluga. El vídeo ja està disponible a les Oficines del Casal o a la llibreria Índex de l’Espluga la retransmissió fet a a televisió per Tac12