Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Tarragonès han detingut quatre homes d’entre 21 i 22 anys, de nacionalitat marroquina, com a presumptes autors de deu robatoris amb força en domicilis del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, entre els quals un cas a Solivella.

La detenció es va produir el 29 de gener a Reus arran d’una investigació iniciada el 24 de desembre del 2018 després de tres robatoris a la Canonja. Els altres set robatoris es van cometre entre el 5 i el 29 de gener a Solivella, el Morell, Miami Platja, Mont-roig del Camp i Campredó.

Els lladres van sostreure diners, joies, mobles, aparells electrònics, butlletes de loteria, eines i altres objectes. Els investigadors van anar darrere la pista d’un grup de quatre membres que es desplaçava amb un vehicle d’alta gamma per cometre els robatoris. Així, la policia catalana els va interceptar en un dispositiu policial al carrer Jaume I de Reus.

El 31 de gener es van fer quatre entrades en diferents domicilis de Reus d’on es van recuperar part dels objectes sostrets i ja han estat retornats als seus propietaris.

Els quatre detinguts acumulaven 44 antecedents policials relacionats amb el patrimoni i van passar l’1 de febrer a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar el seu ingrés a presó. Tot i això, els Mossos d’Esquadra no donen per tancada la investigació i no descarten noves detencions.