L’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga de Francolí comença una nova temporada de concursos internacionals i nacionals amb la participació de 24 coreografies.

Un total de 20 alumnes participaran aquest any 2019 a diversos concursos en les disciplines de dansa clàssica, contemporània i flamenc. El primer concurs en què l’Escola de Dansa del Casal es presentarà serà aquest dijous amb el Premi Beca Roseta Mauri de Reus. Les ballarines de l’escola participaran durant 4 dies de masterclass i actuacions sobre l’escenari.

Aquest any l’escola també participarà al concurs nacional Anaprode, el Dance World Cup que se celebrarà a Burgos i també al concurs de Dansa de Blanes, entre d’altres.

Reconeixements de l’Escola de Dansa del Casal

Aquest dissabte l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga rebrà el reconeixement per la seva trajectòria i per les dues medalles d’or del concurs nacional Anaprode a la 21a Nit d’Entitats de l’Espluga de Francolí. Aquest diumenge l’Escola també rebrà una beca per part de l’Ajuntament de l’Espluga en la gala de clausura del Premi Roseta Mauri de Reus. La Beca de 300€ servirà perquè les alumnes del Casal puguin gaudir d’una masterclass amb un coreògraf d’alt nivell al llarg del curs.