El teixit social, cultural i esportiu de l’Espluga de Francolí apareixerà de nou en un recull audiovisual de l’activitat associativa del municipi que s’estrenarà dissabte vinent, durant la celebració de la 21a Nit d’Entitats i dels Mèrits Espluguins.

Aquest dissabte l’Ajuntament de l’Espluga i la comissió organitzadora han citat una mostra representativa de totes les entitats espluguines, en un rodatge que s’ha fet a la Sala Folch i Torres del Casalet.

L’essència de cada entitat

El rodatge ha durat tot el matí d’aquest dissabte, des de les 8.30h fins les 3 de la tarda. Durant cada 10 minuts una entitat s’ha posat davant les càmeres per representar, en pocs segons, l’essència de la seva activitat social, cultural o esportiva. El vídeo resumirà en pocs minuts la riquesa del teixit associatiu del municipi.

2 anys després

El 2017, les associacions i moviments col·lectius de l’Espluga ja van protagonitzar un primer vídeo impulsat llavors per la Coordinadora d’Entitats i la regidoria de Festes de l’Ajuntament de l’Espluga.

En aquella ocasió, el capgròs del Francolí va ser el protagonista d’una història que el va portar pels principals paisatges, carrers i equipaments del municipi. Aquell vídeo ja ha assolit més de 2.600 reproduccions.