L’ANC Conca de Barberà, juntament amb la del Priorat, organitza una concentració per aquest dissabte 12 de gener a les portes de la presó de Mas d’Enric, al Catllar, en suport a Carme Forcadell, empresonada de forma preventiva des del març del 2018.

La convocatòria començarà a les 11 del matí i comptarà amb la participació de corals de la Conca i el Priorat, els Gegants de l’Espluga, ballada de sardanes i de jotes. L’acte també comptarà amb parlaments i un vermut solidari.

A més a més, l’ANC Conca de Barberà ha organitzat un servei de busos des de la comarca. Sortiran a les 10 del matí des de la plaça Montserrat Canals de l’Espluga i des de l’Avinguda Manel Ribé de Montblanc. Les inscripcions es poden fer per 5 euros als establiments habituals de l’Espluga, Montblanc, Vimbodí, Sarral, Blancafort, Pira i Rocafort.