El Patge Gregori acompanyat d’altres patges reials parlaran aquest dimecres 2 de gener pel micròfon de l’Espluga FM Ràdio per dirigir-se als més petits de la Conca de Barberà, però també per escoltar els seus desitjos. Serà en directe de 5 a 6 de la tarda, just abans d’anar a recollir les cartes al Teatre del Casal.

Per segon any consecutiu, els infants podran fer arribar la seva carta als Reis de forma sonora amb una nota de veu al WhatsApp de l’EFMR  (696 27 86 77), però també a través del correu info@esplugafmradio.cat o trucant al 977 87 00 76.

Just abans d’iniciar el recorregut fins al Teatre del Casal de l’Espluga, els Patges Reials s’adreçaran a l’audiència per destacar quines són les novetats que porten enguany del llunyà Orient i valoraran el comportament dels infants de la Conca al llarg del 2018. El programa especial també comptarà amb la narració de contes sobre els Reis d’Orient i versos de Nadal dels nens i nenes de les escoles de la comarca.

El programa es podrà escoltar al 107.4 FM, a EFMR.cat i a la televisió arreu del Camp de Tarragona al canal EFMR.cat – Conca de Barberà.