Les dues emissores municipals de la Conca de Barberà oferiran aquest diumenge 30 de desembre el Resum de l’Any 2018 amb el repàs dels fets més rellevants dels darrers dotze mesos a la comarca. El programa començarà a les 12 del migdia i farà balanç dels diferents àmbits de l’actualitat.

El Resum de l’Any és un dels programes estrella de l’EFMR i, una vegada més, explicarà tot allò del món local que cal saber abans d’acomiadar l’any. Des de l’Estudi 1, l’emissora produirà l’espai amb la col·laboració de Ràdio Montblanc i l’Espluga Audiovisual. Com és habitual, el programa es servirà de diverses veus dels periodistes i col•laboradors de les dues ràdios de la Conca, però també de les declaracions dels protagonistes del 2018 i els recursos sonors que han acompanyat l’actualitat dels darrers mesos.

El programa es podrà escoltar diumenge, però també dilluns, a les 12 del migdia i a les 7 del vespre al 107.4 i 107 FM, EFMR.cat i radiomontblanc.cat o bé als canals de TDT de les dues emissores. A més a més, es podrà recuperar a la carta.