Una de les apostes dels Pastorets de l’Espluga d’enguany és l’emissió televisiva de l’espectacle, per primera vegada a la història. S’enregistrarà la representació d’aquest dissabte 29 de desembre i es podran veure a Tac12 els dies 1, 2 i 6 de gener.

S’emetrà en 4 ocasions

Els Pastorets del municipi tancaran la temporada aquest dissabte, però es podran tornar a veure a través de la televisió pública del Camp de Tarragona, en una àrea de cobertura de 500.000 espectadors. Els Pastorets de l’Espluga s’emetran l’1 de gener a les 11 del matí  i també en una segona emissió a dos quarts de 4 de la tarda. L’endemà, 2 de gener, es podran tornar a veure a les 11 del matí. L’última oportunitat serà el dia de Reis, el 6 de gener a dos quarts de 6 de la tarda per tancar la programació nadalenca de Tac12.

La televisió de la Conca de Barberà, l’Alt Camp i el Tarragonès ha fet aquesta aposta gràcies al patrocini de les empreses espluguines Cunicarn i l’Hostal del Senglar, a més de la DO Conca de Barberà i del Casal de l’Espluga. Els Pastorets de l’Espluga són biennals i tornaran a escena fins l’any 2020.