La Cursa de la Llufa de l’Espluga tindrà enguany un doble vessant solidari. D’una banda, la cursa popular destinarà la seva recaptació a la Marató de TV3, però també hi serà el targarí Raul Arenas exposant el seu repte esportiu amb el qual vol fer realitat el nou conte infantil de l’espluguina Noe Gaya.

“Sempre Endavant”, com s’anomena el repte solidari, ubicarà una paradeta a la plaça de l’Església on donarà a conèixer la travessa de 190 quilòmetres. En aquest punt, es vendran samarretes solidàries i tiquets del sorteig que se celebrarà el 16 de març a Tàrrega. Amb aquestes dues iniciatives i les empreses patrocinadores, Raul Arenas vol reunir els diners necessaris per publicar el nou conte infantil de Noe Gaya, que ja té escrit. 

La Cursa de la Llufa arriba a la quarta edició aquest 28 de desembre, dia dels Sants Innocents, a les quatre de la tarda. Amb sortida des de la Plaça de l’Església, la cursa tindrà un recorregut de 3.000 metres per la cursa general, mentre que els que tinguin entre 5 i 8 anys recorreran 500 metres. El preu de la inscripció és de 5€ i es poden fer a la Llibreria Índex i a l’Ajuntament de l’Espluga. Com ja és habitual es imprescindible córrer amb una llufa. La més original tindrà premi.