Aquest desembre ha finalitzat la cinquena edició de l’Escola Comarcal de Cuidadors i Cuidadores Familiars de Persones amb Dependència. Aquesta vegada, catorze persones han rebut els certificats d’assistència per haver-hi participat regularment.

La formació va començar el 19 de setembre i ha tingut una durada de 28 hores. Aquestes sessions han estat de suport psicològic, de cures bàsiques, d’higiene, de mobilitat i nutrició, i d’altres temes relacionats amb la salut i el benestar tant de la persona dependent com del cuidador/a.

L’Escola ha estat promoguda des de l’àrea de benestar social del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l’ABS Santa Coloma de Queralt. L’activitat formativa ha estat acreditada, en contingut i durada, pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.