Solivella ha celebrat aquest diumenge 23 de desembre una iniciativa esportiva i solidària, la tercera edició de la Cursa del Galet que ha aplegat al voltant de les 100 persones.

La cursa del Galet és una proposta que inclou diversos recorreguts per a tots els públics i dedica els seus beneficis a la Marató de TV3. A la prova s’hi ha pogut participar amb una cursa infantil de 300 metres, una cursa i caminada popular de 3 quilòmetres, una cursa de 6 quilòmetres i la Cursa Popular de 9 quilòmetres.

Ha sigut el cinquè any que Solivella acull una cursa popular pels volts de Nadal, ja que anteriorment, fa cinc anys, es va impulsar la primera Cursa dels Nassos. La proposta estava oberta per a tots els públics tot i les pujades i baixades que són un dels elements característics dels recorreguts.

GALERIA D’IMATGES DE PEP MORATÓ