Senan ja compta amb una plaça 1 d’Octubre. Aquest diumenge, s’ha produït la inauguració oficial de la plaça que fins ara, sense nom oficial, es coneixia com la plaça de dalt. L’acte s’ha fet en el marc de les activitats nadalenques i ha comptat amb una desena d’assistents.

D’aquesta manera, el municipi de Senan se suma a la llista de municipis que compten amb un espai públic dedicat al record de l’1 d’octubre del 2017. Es tracta de l’espai situat just damunt de la plaça Alcalde Antoni Saltó, darrere de l’ajuntament.

L’alcaldessa de Senan ha comentat als micròfons de l’EFMR que “a Senan, com a tants altres pobles, es va viure molt intensament i pensàvem que havia de quedar reflexa d’alguna manera al municipi”. També ha remarcat que no volien treure el nom a altres places de la població, “teníem dues places en el poble que tenien nom popular però no tenien nom a nivell administratiu” per un consell popular del poble es va decidir posar nom a la plaça coneguda com a plaça de dalt.

ÀUDIO: Carme Ferrer parla sobre la decisió de la plaça de l’1 d’octubre