El Talonari Cultural de la Ruta del Cister tornarà a ser publicat el 2019. Es tracta d’una iniciativa estrenada enguany coincidint amb l’Any del Turisme Cultural per promoure visites als espais culturals i activitats amb descomptes a les comarques de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i l’Urgell.

El talonari és gratuït i es pot trobar a les oficines de turisme dels municipis i també als establiments participants. Aquest 2018 ha inclòs una quarantena de vals per gaudir dels espais culturals, visites guiades i activitats amb descomptes de 2×1 i de gratuïtats.

Des de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal, Mireia Bonet, assegura que els resultats del talonari del 2018 han estat positius i també ho hauria estat per a la trentena d’agents culturals públics i privats implicats. Per aquest motiu, i d’acord amb la prorroga de l’Any del Turisme Cultural també durant el 2019, des de la Ruta del Cister es tornarà a editar aquest catàleg de propostes, ja que l’actual caduca aquest 31 de desembre.

ÀUDIO: Mireia Bonet expressa que les valoracions són bones i es repetirà l’experiència

Bonet considera que el talonari ha servit per donar a conèixer nous recursos turístics de la Ruta del Cister, més enllà dels tres monestirs, i fomentar la mobilitat del visitant.