El projecte fotogràfic dels espluguins Miquel Àngel i Víctor Sanahuja –pare i fill- dedicat al món del motor i els ral·lis ha estat premiat pel programa ‘A cop de Gas’ de Ràdio Cerdanyola. El projecte d’aquests dos col·laboradors i aficionats a l’automoció de competició, titulat Sanahuja Team, ha rebut el reconeixement en el marc de la jornada solidària que s’organitza al Vallès Occidental amb la col·laboració de la Penya Barcelonista de Montornès del Vallès i el Club de cotxes Clàssics de Montornès, on diumenge es va lliurar el guardó.

L’espluguí Víctor Sanahuja, amb el guardó Cop de Gas. (Foto: Cedida)

Anualment es lliuren els premis Cop de Gas a millor pilot, millor cursa, millor club-escudería, millor fèmina al món del motor, premi ecoraing, millor copilot, premi regularitat i clàssics, millor pilot revelació, millor cursa categoria muntanya i premi de comunicació i fotografia.

És en aquesta última categoria que han resultat premiats els dos espluguins, que ja van quedar finalistes d’entre 48 fotògrafs i revistes especialitzades. Miquel Àngel i Víctor Sanahuja es dediquen com a aficionats a fotografiar tots els ral·lis que se celebren a Catalunya. Les fotografies es publiquen a la pàgina de Facebook ‘Sanahuja Team’.