El recital de poemes de Nadal ha donat el tret de sortida aquest diumenge a la programació especial de l’EFMR per aquestes festes. Els més petits han estat els protagonistes del darrer programa de l’any del Persones que eduquen i, per això, l’Estudi 1 de l’emissora s’ha omplert amb una vintena d’infants.

Per segon any consecutiu, els poemes han omplert gairebé tot el programa. Aquesta vegada, amb la Llar d’Infants Municipal, l’Escola Martí Poch, l’Escola Vedruna de l’Espluga i l’Escola de la Riba. L’espai presentat per Filo Farré i Montse Bosch ha donat veu a nens i nenes de 2 a 9 anys.

ÀUDIO: Persones que eduquen del diumenge 16 de desembre del 2018

Escoles de la Conca participaran al programa especial de Nadal

Les propostes per als infants continuaran el 22 de desembre a les 9 del matí amb l’edició nadalenca del Ràdio Kids en què escoltarem alumnes de les dues escoles de primària de l’Espluga, la ZER Conca, diverses actuacions de l’Escola Municipal de Música de l’Espluga o, entre d’altres, un conte narrat per una trentena de col·laboradors de l’Espluga FM Ràdio i de l’Espluga Audiovisual que també es podrà veure en format audiovisual a través de les xarxes socials. L’espai es reemetrà l’endemà a les 10 del matí.

El dissabte 29 i el diumenge 30 de desembre l’equip d’informatius repassarà, com és habitual, les notícies més rellevants del 2018 al Resum de l’Any a partir de les 12 del migdia.

El Patge Gregori visitarà la ràdio

Programa especial amb els patges reials del 2018

Només començar l’any nou, el 2 de desembre, el Patge Gregori i els patges reials visitaran els estudis de l’EFMR per escoltar les peticions dels infants de la comarca de 5 a 6 de la tarda. Els nens i nenes podran demanar els seus desitjos a través del 977 87 00 76, amb una nota de veu al 696 27 86 77  o bé a través del correu info@esplugafmradio.cat.