Debut immillorable per l’equip amateur de la Unió Esportiva l’Espluga al nou camp de gespa, amb una victòria per 2 gols a 1 als darrers minuts de partit i després de jugar més d’una hora de partit amb 10 jugadors.

Arribava el debut al Municipal espluguí després de molts mesos competint només a fora de casa amb motiu de les obres d’implantació de la gespa. El rival no era el més fàcil, un Segur Athletic que era tercer classificat de la categoria i tenia la clara intenció de seguir sumant per retallar distàncies amb la zona alta. Malgrat això, els espluguins volien començar de la millor manera possible amb la gespa i així ha estat.

El partit no ha deixat indiferent a ningú. Gols, penal, picabaralles i, fins i tot una expulsió. El matx ha començat amb domini altern, cap dels dos equips aconseguia imposar-se a l’altre, i arribaven ocasions a les dues àrees. Al minut 30, però, tot ha canviat. Carles Calbet ha estat expulsat amb vermella directa per una agressió, deixant als verd-i-blancs amb inferioritat amb més d’una hora per davant.

Tot i això, l’Espluga ha aconseguit avançar-se abans del descans, i ho ha fet des del punt de penal. Al minut 43 de partit l’àrbitre ha decretat pena màxima per unes mans d’un jugador visitant, i el capità, Carlos Vendrell, l’ha transformat per posar l’1 a 0.

La segona meitat ha començat de la pitjor manera possible per l’Espluga, que ha encaixat l’empat ràpidament, al minut 55. Un gol que feia preveure una segona part complicada i en la qual l’Espluga hauria de patir per mantenir el resultat. L’equip, però, ha dut a terme un treball defensiu brillant, i al minut 87 de partit ha trobat el premi. Un servei de cantonada ha acabat amb un gran remat de David Roselló per establir el definitiu 2-1.

L’entrenador de la Unió Esportiva l’Espluga, Toni Musté, valorava així el debut al camp de gespa.

Una valoració que també ha fet un dels jugadors espluguins, Miquel Hernàndez.

El tècnic i el jugador han parlat també sobre el partit d’avui, la victòria davant el Segur Athletic per 2 gols a 1.