Els músics i cantaires de l’Orquestra i el Cor Treu-li la Pols al teu instrument han celebrat aquest divendres un assaig atípic. Els membres de la formació han practicat les peces musicals davant de públic i en un bar. Així, amb el primer assaig obert al públic, el projecte TLP ha commemorat el Dia Internacional de la Música.

Des de les 10 de la nit, el Bar del Casal de l’Espluga va convertir-se, per un dia, en el local d’assaig de l’Orquestra TLP. Una trentena de persones va poder veure com es preparen les interpretacions musicals i quines pautes donava el director de la formació, Diego Calderon.

El Cor TLP oferirà un concert per recaptar fons per la Marató de TV3

El tram final de l’assaig va ser compartit amb el Cor TLP i, de fet, va acabar amb la interpretació de la cançó “Quan tot s’enlaira” de Txarango. La formació va dedicar la peça a Pilar Garrell, recentment jubilada, en agraïment a la tasca de suport que ha rebut l’entitat per part de l’espluguina des de l’administració de l’Ajuntament.

A més a més de veure les interioritats de l’orquestra i el cor, els assistents també van conèixer quan serà el pròxim concert del Cor TLP. L’agrupació va avançar que el dissabte 15 de desembre oferirà un concert a les 7 del vespre a l’Auditori Carulla Font del Casal en benefici amb la Marató de TV3.