L’Orquestra Simfònica Treu-li La Pols al teu Instrument (TLP) canviarà el pròxim divendres 23 de novembre el seu local pel Bar del Casal per celebrar-hi un assaig obert al públic. Amb aquesta iniciativa l’orquestra commemorarà el Dia Internacional de la Música i ensenyarà les interioritats d’un projecte integrat per músics de totes les edats i nivells que només assaja un cop al mes.

L’assaig començarà a les 10 de la nit i també hi participarà el Cor TLP. És la primera vegada que aquesta formació planteja un assaig obert i consideren que pot ser una bona oportunitat per donar a conèixer la feina que hi ha darrere d’aquesta peculiar orquestra. La iniciativa es produirà l’endemà del Dia Internacional de la Música, ja que es commemora el dia 22 de novembre.

En aquesta ocasió, s’hi podran veure una trentena de músics preparant les peces que interpretaran al concert del 22 de desembre a l’Església de Sant Climent de Taüll.