Les colles de joves de l’Espluga es reuniran aquest dissabte al Pavelló del Casal per celebrar la 24a edició de les Ovelles Esgarriades, una de les cites més destacades del calendari local i que enguany està organitzada pel ramat de la Pastora Lorena Puentes.  El sopar, que enguany serà de cuina de quilòmetre 0, congregarà unes 370 persones.

La Pastora d’aquest 2018 ha passat aquest dimecres pels estudis de l’EFMR i en una entrevista al programa La Conca al Dia ha explicat alguns dels detalls de la festa d’aquest dissabte, tot i que ha estat hermètica per no desvetllar les sorpreses i incògnites de l’esdeveniment. Puentes assegura que els engranatges de l’organització van començar a rodar a principis d’any i que des del setembre han intensificat el treball, en vista d’una festa que cada any millora, ha manifestat.

Una de les apostes d’enguany és que el càtering del sopar serà de proximitat, en concret de l’Art Restaurant de l’Espluga. Pel que fa a la temàtica, la Pastora no ha volgut donar pistes, però avança que l’espai estarà tematitzat i hi haurà sorpreses. Les portes del Pavelló del Casal s’obriran a les 7 del vespre amb diverses ofertes abans del sopar que començarà a les 9. En aquest sentit, Lorena Puentes ha demanat puntualitat als assistents per tal de no enraderir els temps de la festa. La festa per al públic en general s’obrirà a partir de la 1 de la matinada.

Com és habitual, després del sopar hi haurà les proves d’elecció del pastor o pastora que l’any vinent haurà d’organitzar la festa. Una vegada proclamat el pastor/a 2019, la nit seguirà amb  la música de Mediterrània Band, la Dj Alba Roso, fet que destaca l’organització pel fet de ser una noia, i tancarà la festa el Dj DIX. 

ENTREVISTA a Lorena Puentes, pastora de les Ovelles Esgarriades 2018 (aquí)