La Trobada de Joves d’aquest dissabte promoguda per la regidoria de Joventut de l’Espluga i l’Oficina Jove de la Conca no va tenir poder de convocatòria i es va celebrar només amb els representants de les dues institucions i de l’Associació Juvenil Auvënguen. Tot i això, de la trobada en va sortir la voluntat d’obrir el local de joves al públic amb activitats periòdiques.

L’organització atribueix l’absència dels joves en aquesta cita a una possible coincidència d’actes o a la falta de promoció, ja que la regidora de Joventut, Erika Soriano, ha recordat que les anteriors trobades van comptar amb una bona assistència. En aquest sentit, Soriano lamenta la falta de resposta dels nois i noies perquè destaca que la reunió és útil per recollir propostes i plantejar activitats per a l’any vinent.

Malgrat tot, tant des de la regidoria com des d’Auvënguen s’ha comunicat que en la trobada es va tractar de la possibilitat d’obrir al públic el local de l’associació juvenil, ja que des de la seva inauguració s’hi han proposat molt poques activitats. En aquesta línia, la tressorera de l’entitat, Júlia Vidal, ha explicat a l’EFMR que Auvënguen s’estudiarà l’organització d’un concert a la seu social i també la possibilitat de celebrar-hi cinefòrums coincidint amb la temporada de tardor i hivern.

ENTREVISTA a Erika Soriano i Júlia Vidal