L’Escola de Gralla i Percussió i el grup de Grallers de l’Espluga han arrencat aquest dissabte el nou curs amb les sessions formatives a càrrec del mestre graller Oriol Olivé. De fet, ja fa unes setmanes que el grup d’iniciació de l’Escola de Gralla havia reprès les classes de tècnica de gralla mentre aquest dissabte han recomençat els assajos del grup de Grallers de l’Espluga.

L’objectiu d’aquest nou curs és ampliar el repertori de l’agrupació i seguir ampliant la base de noves i nous alumnes, amb l’objectiu d’incrementar el grup de Grallers de l’Espluga.

Les classes de gralla es fan cada dimecres al Casal de l’Espluga, i un dissabte al mes es fa l’assaig general del grup de Grallers de l’Espluga. Les inscripcions per incorporar-se al grup o iniciar-se en el món de la gralla segueixen obertes a grallersespluga@gmail.com.