Centenars de persones han gaudit aquest dimecres del concert de Smoking Souls a la festa de la castanyada al Pavelló del Casal de l’Espluga. Els valencians van compartir escenari amb Dj PM, Dj Sendo i Dj Minitaks.

Smoking Souls va tocar els èxits del seu darrer disc “Cendra i Or” i va acabar l’actuació amb “Nit Salvatge” del 2015, el tema més esperat pel públic. La música dels Països Catalans van continuar sonant una vegada acabat el concert, llavors amb les mescles electròniques de Dj Sendo. Alguns dels hits del moment i els sons més electrònics també van sonar de la mà de Dj Minitaks.

La festa, organitzada per l’Associació Juvenil Auvënguen, va tancar les seves portes al voltant de les 6 de la matinada sense incidents i amb gran nivell d’assistència, tot i el fred i la pluja que va acompanyar la nit. Tot i això, durant la matinada alguns elements de mobiliari urbà han patit desperfectes.

GALERIA D’IMATGES