El 54è Ral·li RACC Catalunya – Costa Daurada tornarà a passar per la Conca de Barberà aquest dissabte 27 d’octubre. La comarca acollirà dos dels quatre trams que es disputaran en la competició d’aquesta jornada.

Des de dijous i fins diumenge 76 cotxes correran per les carreteres de la demarcació de Tarragona, ja que seran escenari de la prova, entre elles la Conca de Barberà i l’Alt Camp.

La Conca de Barberà veurà passar el Ral·li amb les etapes d’asfalt amb dos trams a doble passada. Les especials de Savallà (14,12 km) amb sortida a Rauric i arribada a Conesa. La primera passada serà a les 8:23 h i la segona a les 13:28 h. La segona especial és la de Querol (21,26 km) amb sortida des de Pontils (Conca de Barberà) i arribada a la població del Pont d’Armentera (Alt Camp). El primer cotxe sortirà a les 9:08 h i la segona passada a les 14:10 h.

La competició causarà afectacions de trànsit durant tot el dia. Estaran tancats pel pas de la cursa diversos camins rurals i les carreteres T-224 i TV-2244. A més, també hi haurà afectacions a altres vies d’enllaç entre els trams on es disputa la competició com la C-241d, la C-14 i l’N-240.