La Policia Local de Montblanc s’ha adherit a la campanya #pelsvalents que han promogut diverses policies locals del país. Concretament, més de 110 cossos de Policia Local s’han sumat a la campanya, que recapta fons per la lluita contra el càncer infantil.

La campanya va començar als Policies Locals de Sant Celoni, Caldes de Malavella i Hostalric, i poc després s’hi van sumar altres cossos de policia local, recaptant més de 100.000 euros. La campanya consisteix en vendre l’escut de la Policia Local que va acompanyat de l’etiqueta #pelsvalents. Es tracta d’un escut brodat, de gran qualitat, i que en molt casos s’ha convertit en una peça de col·leccionista.

Té un preu de 4 euros i els fons recaptats es destinaran a la lluita contra el càncer infantil del Pediàtric Càncer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. A Montblanc es podran comprar a la mateixa comissaria de la Policia Local, i en uns dies es podran trobar també a l’OAC de l’Ajuntament, a la biblioteca i a l’Oficina de Turisme. «En pocs dies ja n’hem venut una centenar, estem molt contents de la resposta de la gent», ha explicat en una entrevista a Ràdio Montblanc la cap de la Policia Local de Montblanc, Raquel López.